Szolgáltatás

Hands

Tantra Masszázs Szeánsz - Hölgyeknek, Uraknak, Pároknak (120')

A Tantra Érintésterápia egy új utat nyithat meg az önszeretet, az öngyógyulás, a boldogság, az öröm, és a szívünk felé. Segít megismerni testünket, nemünk szentségét, általa felfedezhetjük - még ha láthatatlanul is - szexuális energiánk nagyságát, erejét. Ha ezt a minőséget képesek vagyunk a hétköznapjainkba is integrálni, akkor jelentős változások indulhatnak el az életünkben. Motiválttá válunk, gyógyulunk, megnő az önbizalmunk, sikereket érünk el, és teremtőerőnk is kiteljesedik. A tantra masszázs intim, de nem jelent fizikai aktust. Az orgazmus kényszeres hajszolása és megélése helyett, a szexuális energiák felszabadítása, megtartása - így az Uraknál ejakuláció nélküli, azaz magmegtartó-, azok megfelelő megélése, és helyén való működtetése a cél. A tantra masszázs a törődés, a gondoskodás, és a szeretet üzenetét hordozza magában. Ezt a programot Dakinik és Papnők is végzik, hogy érintésük simogassa a lelked, találkozz önmagaddal, és beinduljanak az öngyógyító folyamatok.

Tantra Masszázs Szeánsz Haladóknak Valériával vagy Kingával - Hölgyeknek, Uraknak, Pároknak (180')

Névtelen terv - 1

Amikor már nem csak a kíváncsiság vezérel, hanem gyakorlója vagy a tantrának - magmegtartásnak, jógának, vagy egyéb önismereti módszernek-, akkor ez a program Neked való! A rituálét követően úgynevezett jobbkezes tantra gyakorlatokat végzünk, mint a légzőgyakorlat, csakrák tisztítása, az elme elcsendesítése, meditáció, stb., valamint átbeszéljük, mit és hogyan érdemes tenni annak érdekében, hogy fogadni tudd a masszázst. Így tudsz majd igazi önismereti munkát végezni, blokkot oldani, és megfelelően transzformálni a felébresztett energiát. Ezt követik majd az úgynevezett Marma pontok erős nyomása, és csatornák - nádik -megnyitása, hogy a testedben jelen lévő energiák áramoltatását a legmagasabb szinten végezhessük veled együttműködve. Ehhez a programhoz ajánlott, hogy nyitott legyél az önismeretre, a tudatosságra, esetleg régebb óta foglalkozz tantrával, vagy energiaáramoltatással. A tantra ugyanis egy út valódi önmagunk megtalálására, és a végtelen tudatosság elérésére, az öröm folyamatos megélésére.

"Sámán" Tantra Masszázs Szeánsz Szent Kakaóval - Hölgyeknek, Uraknak, Pároknak (150')

Első hangzásra meglepő, hogy két teljesen eltérő kultúra ötvöződik; a dél-amerikai sámán kultúra és az indiai Tantra hagyomány. Ezek kombinációja azonban még tisztább megértéshez és rálátáshoz vezethet, nem beszélve az eksztatikus élményről, amelyről a Szent Kakaó gondoskodik. A nyers kakaó - superfood - teljesen eltér a boltokban kapható kakaóktól és csokoládéktól. Ezt a medicinát a dél- és közép-amerikai indián törzsek termesztik, szüretelik, és rituális úton dolgozzák fel, majd készítik el számunkra. A Sámán Tantra Szertartás során elsődlegesen a kakaó szívnyitó és örömhozó hatását tapasztalhatjuk meg. Ez a medicina ugyanis természetes úton megnöveli a dopamin és a szerotonin szintet - boldogság- és szeretethormon-, és általa még több szeretetet és örömöt tapasztalhatunk meg, így az érzékelésünk is extra szenzitívvé válik. Szívünk megnyílik, befogadóbbakká, érzékenyebbekké válunk, így intenzívebb és teljesebb élményben lehet részünk.

Szent-Pont "Páncéntalanító" szertartás Narával - Hölgyeknek, Uraknak (150'-180')

Névtelen terv - 1

A “de-armoring”, úgynevezett pánceltalanítás egy olyan automatikus vagyis testközpontú technika, ami lehetővé teszi hogy újra kapcsolódhass a tested belső bölcsességével. Ez egy biztonságos tér, amennyire csak lehet, hogy szeretetteljes figyelemben töltődhess, transzformálódhass, megújulhass. A testünkben lévő szakrális helyek mágikus erővel bírnak, légyünk akár női, akár férfi testben. Nők számára a Jóni “páncéltalanítasának” folyamata segít az esetleg érzéketlen területeket újraérzékenyíteni, kifejezésre jutttatni mélyen megbúvó érzelmeket és képessé tehet minket arra hogy visszatérhessünk a természetesen vad és gyönyörteljes állapotunkhoz. Férfiak számára is tartok testen belüli folyamatokat amik hozzásegítenek a szégyenen túli erőnk megismeréséhez valamint a feminin minőségeink fejlesztéséhez - javíthva a női nemmel való kapcsolatunkon is. Nem mellesleg gyönyöruű folyamatok. A Lingammal akkor dolgozunk ha múltbéli eseményeket szeretnénk felülírni, összhangba hozni magunkkal illetve szeretnénk optimalizálni a testünk energiaáramlását. Várom hogy kísérhesselek ezen az úton!

Egyéni Tantra Masszázs oktatás Modellel - Yoni vagy Lingam Masszázzsal (180')

Névtelen terv - 1

Amikor igazán tiszteljük és elismerjük a párunkat, akkor szeretnénk, ha neki is örömteli lehetne minden pillanata. A szereteten túl segítjük, támogatjuk őt, és elismerésünk jeleként akár meg is lephetjük egy Tantra masszázzsal, ami feltölti, és ami által érezheti az elvárás nélküli törődést, gondoskodást. A Tantra mindemellett új utakat is megnyithat a párkapcsolatokban, főleg akkor, ha minőségi változás következhet be a szexualitásunkban általa. Ezen a programon egy Papnő és egy modell segítségével tanulhatod meg egyénre szabottan a Tantra masszázs módszerét, fogásait, az energiák felébresztésének művészetét. A Tantrában a testet egységként kezeljük, így a Yoni vagy a Lingam masszázs technikájának elsajátítása is bele tartozik a programba. Ha te is szeretnéd meglepni valami igazán intim és személyes kedvességgel a párod, akkor ez a program Neked szól.

Tantra Masszázs oktatás Pároknak - Yoni és Lingam Masszázzsal (240')

Nincs annál önzetlenebb és nemesebb dolog, mint amikor örömöt szeretnénk adni a másiknak. Ahhoz, hogy a hétköznapokat egy kicsit felrázzuk, új fejezeteket nyissunk a szexualitásunkban, lehet, hogy érdemes "hazavinni" a tantra masszázs rejtélyit, művészetét, és otthon együtt megélni a szeretetteljes áramlást, adást és befogadást. Ez a program pároknak szól, és párokat tanít Tantra, illetve Lingam és Yoni masszázsra. Egy Papnő segítségével a párod testén gyakorolhatod a különböző technikákat, hogy otthon is átadhasd a csodát. A Papanő megmutatja a rituálét, a fogásokat, az energia áramoltatását, amit a Szentélyben el is sajátíthatsz, a párodon gyakorolhatsz, így már a tanulás alatt is örömet okozhattok egymásnak. A fejlődés, a kapcsolat megerősítése még több bizalmat alakíthat ki közöttetek, nem beszélve az intimitásról, ami elengedhetetlen egy párkapcsolaton belül.

All In Program - Egyéni Kakaó Ceremónia, Blokk oldás, és Tantra Érintésterápia (240')

A mai világban nagyon sok mindennek ki vagyunk téve; társadalmi elvárások, diszharmonikus családi minták, túlélésért folytatott küzdelmek, stb., amik hatással lehetnek az életünkre, így a hangulatunkra, és a motiváltságunkra is. Éppen ezért előfordulhat, hogy nem tudjuk úgy megélni a kapcsolatainkat - azon belül az intimitást és a szexualitás sem-, ahogy azt szeretnénk. Ennek nagyon sok - leginkább a múltban és a gyermekkorban keletkezett - oka lehet. Ahhoz, hogy elégedettek és boldogok lehessünk, szembe szükséges néznünk önmagunkkal, és azzal, ami bennünk van. Ahhoz, hogy teljes, elégedett, és boldog életet élhessünk, jó, ha képesek vagyunk megtalálni a tudattalanban lévő blokkjainkat. Ehhez nyújt segítséget az “All in” program. A több fajta egymást követő energetikai kezelés - megértésen alapuló blokk oldás a tudattalanban, érintésen alapuló tantrikus energia masszázs kakaó ceremóniával egybekötve- a teljes megújulás lehetőségét kínálja. Ha ezen részt veszel, “újjászületve” lépsz ki tőlünk.

Origo Blokk Oldás - Érintés nélküli egyéni kezelés (90'-120')

Számtalan olyan tudatra ható módszer létezik, ami segít feltárni a jelenben felmerülő problémák gyökerét, múltbéli rögzülését. Szentélyünkben a Papnők különböző tudatra ható módszerek segítségével segítenek a kialakult blokkok, gátak oldásában. Az egyénre szabott metódusok egy nyugalmi, relaxált állapotában történnek. Lehet, belső utazás, beszélgetés, de a cél, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét, és visszaállítsuk az origót, azaz azt a tiszta, eredeti állapotot, ahonnan születésünk előtt elindultunk. A blokkok olyan bevésődések, minták és energetikai lenyomatok, amik már nem támogatnak minket a jelenben, azonban valamiért, valamikor megtanultuk őket és ragaszkodunk hozzájuk. Minden metódus személyre szabott, és egyéni megoldást nyújt. Teljes fókusz, exclusivsitás, és akár azonnali problémamegoldás.

Csoportos Szent Kakaó Ceremónia (180'-240')

Sokszor fontosnak érezhetjük, hogy megértsük, mi, miért történik velünk az életben. Nagyon gyakran a fizikai tüneteknek lelki eredetű oka van, de nem ismerjük azokat, mert a tudattalanban húzódnak meg. Ahhoz, hogy hozzáférjünk a tudattalan tartalmához bátorságra és elszántságra van szükségünk. A masszázs egy csodálatos lehetőség arra, hogy kapcsolódjunk magunkhoz, míg a Szent Kakaó Ceremónia egy varázslatos lehetőség, hogy magunkkal kapcsolódva feltárjuk a tudattalan tartalmát, így a jelenben felmerülő problémáink valós okait, blokkjait. A dél-amerikai indián törzsek által előállított nyers, fermentált kakaó egy holisztikus medicina, ami nem csak örömöt hozhat az életünkbe, hanem a megtapasztaláson keresztül feloldhatja a tudattalanban meghúzódó hiedelmeket, blokkokat, és negatív hitrendszereket. Ha megismerkednél a Szent Kakaó Ceremóniával, akkor írj nekünk egy e-mailt, és értesíteni fogunk a következő összejövetelről.

Csoportos Programok, Tanfolyamok, Workshopok,

A Kamadeva Templom minden Szentélyében a fejlődés, önmagunk megismerése, valódi mivoltunk elérése, a tudat tágítása, és az önismeret a cél. Ahhoz, hogy visszajussunk a forráspontig, energiabefejtetésre, türelemre, szándékra, és önismereti munkára van szükség. Ahhoz, hogy boldogok, elégedettek, és örömteliek legyünk, ahhoz szembe szükséges néznünk önmagunkkal, a tudattalanban lévő blokkjainkkal és gátjainkkal. Ahhoz, hogy a párkapcsolatunkban együtt fejlődhessünk, megtörjük az unalmas hétköznapokat, egymásra figyelésre, együtt töltött minőségi időre, és a párkapcsolat építésére van szükség. Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mind egyedileg, mind párban részt tudjatok rajta venni, annak érdekében, hogy megélhessétek a teljességet, és a boldogságok. Az aktuális programokért és részletekért kérlek, hogy látogass el a “Programok” menüpontra, vagy nézd meg a kamadeva.hu weboldalon keresztül a különböző szentélyek különböző programjait.