Gyakran ismételt kérdések

A Tantra masszázs erotikus masszázs?

About us

About us

Logo 3

A tantra masszázs nem erotikus masszázs. A tantra masszázs egy spirituális út, aminek a célja, hogy kapcsolódjunk valódi önmagunkhoz, a forráshoz. A tantra masszázs segít befelé fordítani a figyelmet, így közelebb kerülhetünk az érzéseinkhez és önmagunkhoz. A tantra masszázs célja, hogy a féktelen szexuális energiát felébresszük, majd a szívbe transzformáljuk, és ott kifejtse magasabb minőségű jótékony hatásait, és akár gyógyítson. A tantra masszázs egy holisztikus manuál terápia, és az érintésen keresztül szól a szívhez. A szív megnyílik, befogadóvá válik, és ha az energia szublimálódik, akkor azt érezhetjük, hogy legyőzhetetlenek vagyunk, képesek vagyunk elérni a céljainkat, teremtő és kreatív energia jelenik meg bennünk, és ha spirituálisan elég fejlettek vagyunk, akkor elindíthatjuk a Kundalini energiát is. Frissebbek, pihentebbek, energetizáltabbak, stresszmentesek leszünk, szeretettnek és békésnek érezhetjük magunkat. Mindezt segíti a békés, nyugodt, és meghitt környezet, a felkészült és megértő tantrikák, és a magas minőségű energiák.

Mi a különbség a tantra masszázs és az erotikus masszázs között?

About us

About us

Logo 3

A tantra masszázs egy spirituális út, egy energetikai munka, és a célja, hogy közelebb kerüljünk valódi önmagunkhoz, transzformáljuk és szublimáljuk az energiát, blokkokat oldjunk, feltöltődjünk, egy másik dimenzióba emelkedjünk, és akár elindítsuk a Kundalini energiát, hogy elérhessük a Síva-Sakti állapotot. A tantra masszázs mellékhatása lehet a teljes testes orgazmus - ami egy “száraz”, férfiak esetében ejakuláció mentes orgazmus, és akár 20-40 percig is tarthat-, azonban nem ez a cél. Ahhoz, hogy ezt elérjük sok esetben egy alkalom nem elég, hanem folyamatos gyakorlásra van szükség. Míg az erotikus masszázs egy átmeneti, rövid és múló kielégülést kínál - ami ráadásul energiavesztéssel jár-, addig a tantra masszázs maradandó, akár életre szóló élményt és hatást okozhat. Az energia megmarad, és akár egy új Én felfedezése is megkezdődhet. Érezhetünk akár újjászületés élményt is, de a különleges érzés és élmény szinte garantált. Jó azonban, ha nyitott elmével és elvárások nélkül közelítünk a tantra masszázs felé.

Mitől tantrikus egy masszázs? Mi a tantra?

About us

About us

Logo 3

A Tantrák istentől eredő szent tanítások - doktrína-, amelyben arról olvashatunk, hogyan tudjuk tágítani a tudatot, hogyan érhetjük el a felszabadulást. A Tantrák szent könyvek, (pl Shiva Sutrák) egy indiai vallásfilozófia, amely az abszolút elérésére törekszik. A tantra masszázs ezeket a tanításokat veszi alapul - jobbkezes tantrikus tanítások-, és az energiával dolgozik. Maga a tantra masszázs a Neo-Tantra vonalához tartozik. Ebben az esetben nem szigorú tanítványi láncon keresztül áramlik az információ, és általában sok nyugati pszichológiai elemet is tartalmaz. Míg a jobbkezes tantra hagyományban az érintés nem engedélyezett, addig a Neo-tantra hagyománya engedi az érintést és a fizikai kapcsolódást is. Ezért nagyon szerteágazó, és szinte mindenhol más. A Neo-Tantra sok esetben keveredik Taoista elemekkel is, és ezeknél módszereknél általában kevésbé kötött az energiavesztés szabálya. Ezekben a változatokban gyakran nem kötött az ejakuláció szabályozása. Nálunk a tantra masszázs a magmegtartásra törekszik, és alapul veszi a jobbkezes hagyományokat.

Mi a tantra masszázs lényege?

About us

About us

Logo 3

A tantra masszázs lényege a szexuális energia felébresztése, és annak - legalább - a szívtérbe történő áramoltatása, valamint a szublimáció. A szexuális energia a szexuális vágy által tud felébredni. A vágyak - így a szexuális vágy is-, a kettes - Svadhisthana- csakrához tartozik, ami egy alacsony minőségű, primitív energia. Ahhoz, hogy ezt az alacsony minőségű energiát magasabb tartományba emeljük, a többi csakrát is be szükséges vonnunk. A szív tere a negyedik csakránk - Anahata-, és ahhoz, hogy a kettes csakrából a négyes csakrába tudjuk áramoltatni az energiát, ahhoz meg szükséges nyitnunk legalább a harmadik csakrát is. Ez a Manipura csakra, ami nem más, mint az erő, az önkontroll, az akaraterő, és a magabiztosság csakrája. A harmadik csakra - így az önmegtartóztatás - nélkül nem is tud szublimálódni az energia. A tantra masszázs tehát önmegtartóztatás nélkül, ejakulációval, szexuális vágyakkal és azok beteljesülésével csupán erotikus masszázs. A tantra masszázsnál az önkontroll, illetve a magmegtartás jelentősége és szándéka elengedhetetlen, hiszen akkor tud csak magasabb tartományba emelkedni az energia, akkor tud csak áthaladni a harmadik csakrán. Önmegtartóztatás és önkontroll nélkül nem beszélhetünk autentikus tantra masszázsról.

Milyen érintéseket alkalmaznak a tantra masszázs során?

About us

About us

Logo 3

Ahhoz, hogy az energia fel tudjon ébredni, és áramolni tudjon, érinteni szükséges az erogén zónákat, valamint meg szükséges nyitni a nádikat és a csakrákat is. A szívcsakrához - Anahata- a levegő elem, és a bőr, mint érzékszerv tartozik. Éppen ezért az érintés, a bőr, és a légies elemek közvetlenül a szívet érintik. A csakrák és a nádik nem a fizikai testben találhatóak, hanem az úgynevezett pránikus testben, azonban csak a fizikai testet tudjuk érinteni, és azon keresztül tudunk a pránikus testben is energiamunkát végezni. A spirituálisan fejlettebb tantrikáknál elég a pránikus testben történő munka. Az érintés gyakran légies - levegő elem-, gyakran cirógató, hogy közvetlenül a szívet érintsük. A csakrák és a nádik megnyitásához azonban használunk dinamikusabb, nyitó mozdulatokat is. Az energiaáramoltatás lassú, aminek a célja, hogy összegyűjtsük az energiákat a kettes és a négyes csakrába. Használunk föld és víz jellegű elemeket is, hogy a férfit, mint tüzet egy kicsit megfékezzük, illetve a hölgyeknél tüzes jellegű elemeket is, hogy a vizet felmelegítsük. A hölgyek esetében sokkal több a testen az erogén zóna, és érzékenyebbek az érintésre, míg a férfiak inkább genitália központúak. A hölgyek esetében gyakran nincs is szükség a Yoni érintésére, hogy elérjük az izgalmi állapotot.

A Tantra masszázs végén van happy-ending vagy orgazmus?

About us

About us

Logo 3

Az autentikus tantra masszázs esetében az orgazmust vagy az ejakulációt kivesszük, mint célt. Attól fogva, hogy céltalanná válik a masszázs, jelen tudunk lenni, és félre tudjuk tenni az elvárásainkat. Az ejakuláció során minden energia elveszik, nekünk pedig az a célunk, hogy minden energiát megtartsunk és transzformáljunk. Az autentikus tantra masszázs csak önkontrollal, így energia megtartással - magmegtartással - valósítható meg. Határozott célunk tehát a magkontroll, és az energiamegtartás.

Miből áll a tantra masszázs?

About us

About us

Logo 3

A tantra masszázst egy beszélgetéssel kezdjük. Nagyon sokan konkrét problémával érkeznek, amire alternatív gyógymód lehet a tantra masszázs, hiszen az áramló energia képes tudatalatti blokkokat oldani. A beszélgetést követően egy rituálét hajtunk végre, hogy kapcsolódni tudjunk egymáshoz. A rituálét energetizálás követi, majd a csakrákat és nádikat megnyitó masszázs, a lassú energiaáramoltatás, és a végén igény szerint a Lingam vagy Yoni masszázs, ahol az energiamegtartásra törekszünk. Ahhoz, hogy szublimálni tudjuk az energiát vannak praktikus gyakorlatok, amiket a masszőz el fog mondani. Az, hogy követed-e a tanácsait csak rajtad múlik. A masszázs végén van egy rövid relaxációs rész, majd egy újabb beszélgetés, amikor átbeszéljük, hogy milyen tapasztalataid voltak a masszázs során. Javasolni szoktuk, hogy a masszázs végén kerüljék a vendégek a zuhanyzást, hogy megőrizhessük a folyamatot. Ha szeretnél fürdeni, természetesen arra is van lehetőség, azonban ez is a masszázs idejének a része.

Van szexuális aktus vagy orális kényeztetés a tantra masszázs során?

About us

About us

Logo 3

Határozottan nincs. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem nyújtunk, még személyes szimpátia esetén sem, mint ahogy az teljesen eltér a spirituális céljainktól. A tantra masszázs egy spirituális út, egy önismereti lehetőség, hogy jobban megismerd önmagadat, és közelebb kerülhess a valós Én-edhez.

Mi történik a Lingam masszázs alatt/közben?

About us

About us

Logo 3

Sok erotikus masszázs szalonnal ellentétben, nálunk a Lingam masszázs valóban lingam masszázs, és nem az ejakulációt szolgálja, hiszen az energiaveszteséggel jár. Nálunk a Lingam masszázs célja, hogy energetizáljuk és blokktalanítsuk a Lingamot, és még több szexuális energiát nyerjünk az érintése által, amit majd együttesen fogunk transzformálni. Fontos megismételnem, hogy a tantra masszázs nem erotikus masszázs, hanem egy spirituális út. A lingam masszázs alatt végezhetsz gyakorlatokat, hogy te magad is fel tudd húzni az energiát. Ilyen gyakorlatok például az ánusz folyamatos össze zárása, és a nyelv felhelyezése a szájpadlásra. Ezekkel az egyszerű gyakorlatokkal úgynevezett zárakat lehet létrehozni, és ennek köszönhetően nem szökik el az energia, és centralizáltan lehet vele dolgozni. Emellett végezhetsz mély, hasi légzést, használhatsz vizualizációs technikákat, hogy az elme kontrollját, és vágyakozását egy kicsit megfékezzük. A légzéstechnika és a vizualizáció együtt nagyon hasznos tud lenni. Ha gyakorló tantrás vagy, akkor akár a Vajroli Mudrát is alkalmazhatod, hogy vákuumot képezve felhúzd az energiát. Szóval Kedves Urak, ez nem az élvezetről szól, hanem sokkal inkább egy nagyon erős és hatékony önmegtartóztató, elszántságot és kitartást igénylő gyakorlat, ami nagyon sokat fog segíteni, hogy akár a hármas csakrára (Manipura) is dolgozzunk, és az energiát megfelelő szintekre húzzuk.

Megérinthetem-e a masszőzt a masszázs alatt?

About us

About us

Logo 3

Szeretettel kérünk, hogy ne tedd. Mi ilyenkor egy transzcendens állapotban vagyunk, folyamatosan csatornázzuk az energiát, és minden érintés kizökkent minket a folyamatunkból. Nagyon sokat segítesz nekünk, ha becsukott szemmel átadod magad a masszázsnak, a folyamatnak. Nagy segítség lehet, ha elvárások nélkül jelen tudsz lenni, és csak hagyod, hogy történjenek a folyamatok. Engedj el mindent, lazulj bele, és csak legyél.

Mennyi ideig tart a masszázs?

About us

About us

Logo 3

Különböző időtartamú és tartalmú masszázs programjaink vannak. A legrövidebb programunk két órás, mivel a tantra masszázst nem lehet elsietni. Az energia felébresztéséhez és felépítéséhez időre van szükség. A szolgáltatások menüpont alatt kérlek nézd meg, hogy mik a lehetőségek. A program mindenképp tartalmazza a beszélgetést, a rituálét, a masszázst, a relaxációt, a masszázs utáni beszélgetést, és igény szerint a fürdést.

A Tantra masszázs tartalmaz body to body vagy Nuru masszázst?

About us

About us

Logo 3

A Tantra masszázs nem tartalmaz sem body to body masszázst, sem Nuru masszázst.

A tantra masszázs tartalmaz prosztata masszázst?

About us

About us

Logo 3

Az alap Tantra masszázs programunk nem tartalmaz prosztata masszázst. Kérünk, hogy látogasd meg a szolgáltatások oldalt, ahol bővebben olvashatsz a masszázsfajtákról is.

A masszőz/masszőr meztelen a masszázs alatt?

About us

About us

Logo 3

Aki a masszázst adja nem meztelen, hanem egy úgynevezett szarongot visel. Mivel a szemet, mint érzékszervet használjunk a legtöbbet, ezért szeretnénk most egy kicsit azt kivonni, hiszen megzavarhat minket az önmagunkba fordulásban. A szemmel mindig kifelé tekintünk, nekünk pedig az a célunk, hogy egy kicsit befelé fordulj, és megtapasztald valódi Önmagad. Jó, ha a szem végig csukva van a masszázs alatt. Így nem zavarnak az ingerek és a látvány sem.

Mi a különbség a 120 és a 150 perces tantra masszázs között?

About us

About us

Logo 3

A 150 perces masszázsnál fél órával tovább tart maga a masszázs, így sor kerül a talpak és a karok masszázsára is, ami a 120 perces programban nincs benne.

Mi az a szent kakaó ceremónia és a tantra masszázs együtt? Milyen a 150 perces kakaó ceremóniás tantra masszázs?

About us

About us

Logo 3

A szent kakaó ceremónia a dél-amerikai sámánkultúrából származik. A dél-amerikai sámán kultúrában azt vallják, hogy minden élőlénynek, így a növényeknek is van szellemük, akik magas tudatossággal bírnak. Ha spirituálisan magas szinten vagy, és foglalkozol önismerettel, akkor ezt akár meg is tapasztalhatod a kakaó ceremónia alatt. A növény szelleme segít, hogy megoldásokat és válaszokat találj a jelenlegi problémáidra. Ha nem is találkozol a növény szellemével, akkor is szeretettebbnek érezheted magad, illetve megerősödik az érzékelés, ezért maga a masszázs és az érintés sokkal intenzívebb lesz. Mélyebben kapcsolódhatsz magadhoz, és egy új dimenziót is felfedezhetsz. A szent kakaó egy természetes szuperfood, nem pszichedelikus szer, magas vitamin és antioxidáns tartalommal, ami segít megnövelni a dopamin és a szerotonin szintet. A szent kakaó egy nyers fermentált kakaó, ami nagyon más, mint a boltban kapható csokoládék. Íze földes és keserű. A programot egy rövid beszélgetéssel és szándékmegfogalmazással kezdjük. Ezt követi a rituálé, majd egy légzéstechnika, hogy segítsünk a kakaónak, hogy minden sejthez eljusson a testünkben, és kifejtse jótékony hatását. A légzéstechnikát követően egy meditáció következik, hogy megélhessük a feltétel nélküli szeretetet, és tágítsuk a tudatot. Ezt követően egy sámántechnika segít, hogy kapcsolódhassunk a szent növény szelleméhez, majd ezt követi maga a masszázs egy transzcendens állapotban.

Milyen a 180 perces jobb és balkezes tantra masszázs program?

About us

About us

Logo 3

Talán érdemes ott kezdeni, hogy mit is jelent a jobb-, illetve a balkezes tantra. A jobbkezes tantra csak és kizárólag belső áhítat által - meditáció, légzéstechnika, mentrázás stb- éri el a felszabadulást - megvilágosodást. Lényegében nagyon hasonlít a Raja Yoga filozófiájához és gyakorlataihoz. Nincs érintés, hanem különböző belső gyakorlatok útján érik el, hogy a Kundalini - legerősebb Sakti energia- felemelkedjen, és a koronacsakrában is maradjon. - Síva-Sakti állapot. A balkezes tantra az, ahol már fizikai érintkezés is van, és leginkább a szexuális energiákkal dolgoznak, annak érdekében, hogy különböző siddhiket - természetfeletti képességeket- érjenek el, vagy fent tartsák a Kundalínit. A balkezes irányzatból indult el a Neo-Tantra ágazata is. A 180 perces program alkalmával a jobbkezes tantrából is ízelítőt kaphatunk. Célunk, hogy érintésmentesen, belső áhítat útján megnyissuk a csakrákat, energetizáljuk és feltöltsük azokat, hogy a masszázs alatt könnyebben áramolhasson a felébresztett energia. A gyakorlatok segítenek lecsendesíteni az elmét is, hogy jobban befelé tudjunk fordulni a masszázs során.

Mi a sacred spot de-armoring masszázs?

About us

About us

Logo 3

Ez a foglalkozás a test “páncéltalanításának” (de-armoring) a művészetén alapszik, ami a legintimebb testrészek - prosztata, lingam és yoni- nem szexuális irányultságú belső oldását képviseli. Ez a tantrikus manuálterápia légzésgyakorlatokat is igénybe vesz, hogy megtörténjen a gyógyulás. A testüregekben számos múltbéli trauma energetikai lenyomata megtalálható, amely gátol minket az öröm és a boldogság megélésében, a szexuális gyönyörökben, és akár fizikai megbetegedéseket is okozhat. Ez a módszer ezeket a traumákat és blokkokat segít feloldani.

A páros masszázsnál a pár együtt van egy szobában, vagy külön vannak?

About us

About us

Logo 3

Ahogy Ti jobban szeretnétek. A párok általában szeretnek egy szobában lenni, hogy el tudják mélyíteni a kapcsolatukat, azonban ha szívesebben lennétek inkább külön, akkor két szobában helyezünk el benneteket.

A páros masszázsnál hány terapeuta van jelen?

About us

About us

Logo 3

Akár egy szobában vagytok, akár kettőben, mindkét esetben két terapeuta lesz veletek, és a masszázs egyszerre, egy időben történik.

A páros masszázs során a párok egymást is masszírozzák?

About us

About us

Logo 3

A pár nem érinti egymást a masszázs alatt, de foghatják egymás kezét. A célunk, hogy a pár mindkét tagja befelé forduljon, és önmagára figyeljen. Mindenki a saját érzéseit tapasztalja meg, és önmagához kapcsolódjon első sorban. Ebben a folyamatban csak kívülről, egy harmadik féltől érkezik az érintés, a pár nem masszírozza egymást.

A hölgyeket férfi vagy nő masszírozza?

About us

About us

Logo 3

Ez a hölgytől függ, hogy mire áll készen, kinek az érintését fogadja el, melyik a komfortosabb számára. Hölgy és férfi terapeuták is szívesen látják a hölgyeket.

Hogy néz ki egy páros tantra masszázs?

About us

About us

Logo 3

A legtöbb esetben a pár egy szobában van két terapeutával. Egymás mellett fekszenek, és szinkronban történik a masszázs. A programot egy rövid beszélgetéssel kezdjük. A beszélgetést követően egy rituálét hajtunk végre, hogy kapcsolódni tudjunk egymáshoz. A rituálét energetizálás követi, majd a csakrákat és nádikat megnyitó masszázs, a lassú energiaáramoltatás, és a végén igény szerint a Lingam vagy Yoni masszázs, ahol az energiamegtartásra törekszünk. A masszázs végén van egy rövid relaxációs rész, hogy újra tudjatok egymáshoz kapcsolódni, majd egy újabb beszélgetés, amikor átbeszéljük, hogy kinek milyen tapasztalata volt a masszázs során.

Miből áll a privát tantra masszázs tanfolyam modellel?

About us

About us

Logo 3

A tantra masszázs oktatás alatt egy modell lesz a segítségünkre, akin minden masszázs fogást megmutatunk, és rajta lehet gyakorolni is. Az elején beszélgetünk egy kicsit a tantráról, és arról, hogy honnan ered és mi is ez valójában. Majd lépésről lépésre a rituálétól kezdve Jaya elmondja és megmutatja, hogy mit, miért és hogyan érdemes csinálni, majd lépésről lépésre megismétled te is a mozdulatokat. A program alatt nyugodtan kérdezhetsz, és szívesen segítünk a helyes mozdulatok elsajátításában is. Ez a program legalább 3 órát vesz igénybe.

Miből áll a tantra masszázs tanfolyam pároknak?

About us

About us

Logo 3

Jaya és ti lesztek együtt. Egy oktató, és ti, mint pár. Egymást fogjátok masszírozni, és egymáson fogtok gyakorolni. Az elején beszélgetünk egy kicsit a tantráról, és arról, hogy honnan ered és mi is ez valójában. Majd lépésről lépésre a rituálétól kezdve Jaya elmondja és megmutatja, hogy mit, miért és hogyan érdemes csinálni, majd lépésről lépésre megismétled te is a mozdulatokat a párodon. Először megtanuljuk az egyik fél masszázsát, majd a másik fél masszázsát is. A program alatt nyugodtan kérdezhettek, visszajelezhettek egymásnak, és szívesen segítünk a helyes mozdulatok elsajátításában is. Mindenképp egyeztetünk, hogy kit és hogyan érinthetünk, hol vannak a határok. Ez a program 5-6 órát vesz igénybe.

Ejakuláció vagy magmegtartás?

About us

About us

Logo 3

Nálunk a tantra masszázs a magmegtartásra törekszik, hogy az energia ne vesszen el, és azt szublimálni tudjuk. Amennyiben mindenképpen az ejakuláció a célod, akkor szeretettel kérünk, hogy olyan masszázs helyet keress fel, ahol önmagában is lehet ez a cél. Az autentikus tantra masszázs a magmegtartásra törekszik, hiszen az ejakulációval minden energia elveszik, és nincs mit transzformálni. Ha gyakorló tantrika vagy, akkor ezt te magad is jól tudod. Gyakran kérdezik a férfiak, hogy lehet-e ebből probléma? (prosztata problémák stb.) Egy-egy alkalommal nem, viszont ha gyakran próbálod a magmegtartást, és nem tudod szublimálni az energiát, akkor igen. Egyetlen alkalom nem okozhat problémát, nem lehet káros az egészségedre, főleg úgy nem, hogy a terapeuta is éppen ebben segít. Együtt, közösen felvezetni az energiát a szívtérbe. Érezni fogod a jótékony hatásait. Mindig azt szoktuk javasolni, ha kezdő vagy, hogy havonta egyszer próbáld meg a magmegtartást, egyéb esetben pedig engedd, hogy ne legyenek ebből problémák. A folyamatos magmegtartás gyakorlata és annak elsajátítása hosszú folyamat, ami az önuralom mellett komoly elköteleződést is igényel. Nem elég ugyanis csak a szexuális energiát felébreszteni, hanem komoly jóga gyakorlatokat is kell végezni minden nap. Pl: légzéstechnikák, Vajroli mudra, inverz ászanák stb. A magmegtartás nem játék, és komoly erőfeszítéseket, gyakorlást igényel, azonban a tantra masszázs éppen ebben is segítségedre lehet, hiszen avatott tantrikák végzik a masszázst, akik segítenek az energia transzformálásában, így egyetlen alkalommal biztos, hogy nem lehet belőle probléma.

Mennyivel előtte foglaljak időpontot?

About us

About us

Logo 3

Megköszönjük, ha 3-4 nappal korábban foglalsz időpontot hozzánk. Nem biztos, hogy aznapra tudunk garantálni foglalást.

Kell a masszázs előtt fürdenem?

About us

About us

Logo 3

Higiéniai okokból érdemes előtte lezuhanyozni, és a lágy, intim részekre különös gondot fordítani. Ha otthon vagy a szállodában le tudsz fürdeni, akkor több idő marad a masszázsra. A masszázs időintervallumában benne van a zuhanyzás ideje is, arra nem számolunk külön időt.

Választhatok-e masszőzt?

About us

About us

Logo 3

Ez az időponttól, és a lehetőségeinktől is függ. Ha időben bejelentkezel, akkor nagyobb az esélye, hogy az általad választott masszőzzel meg tudjuk oldani az egyeztetést.

Milyen masszázsolajjal dolgozunk?

About us

About us

Logo 3

Hidegen préselt kókusz olajat használunk a masszázshoz, ami színtelen, szagtalan, és jó hatással van a bőrre. A kókuszolaj tiszta, és minden vendégnél újat használunk. Nem tartalmaz allergén anyagokat, és majdnem minden dosha-nak megfelel.

Lemondás

About us

About us

Logo 3

Szeretettel kérünk, hogyha nem tudsz eljönni, azt jelezd felénk a masszázs időpontja előtt legalább 4 órával. Nincs következménye a lemondásnak, azonban nagyon sokat segítesz nekünk vele.