Dakinik

Nyitókép

Papnők, Dakinik, Masszőrök - Tantrikák

A Papnők tudatosan élő, több tíz éves tapasztalattal rendelkező spirituális és szellemi vezetők. Mindamellett, hogy hivatásként végzik a Tantra Érintésterápiát. - így Tantra Masszőzök, Dakinik, és Tantrikák is egyben-, elkötelezett segítők és számtalan önismereti módszer képviselői. A Papnő segítéségével megtalálhatod a tudattalanban meghúzódó blokkjaidat, elindulhatsz az önismeret útján, és kezeléseik által minőségi változást érhetsz el életedben. Megoldást nyújthatnak lelki problémákban, vagy az élet bármely területén jelentkező elakadásban.

A Tantrika az, aki gyakorolja a tantra spirituális gyakorlatait. Ezek a gyakorlatok különböző formákat ölthetnek; mint például a meditáció, a légzőgyakorlatok, a mantrázás vagy a jógagyakorlatok közül az ászanák. A tantrikák gyakran az egyesült tudatosság elérésére vagy a spirituális fejlődésre törekszenek. Minden spirituális gyakorlatot tisztelettel közelítenek meg. Szentélyünkben a Tantrikák tapasztalt tantra masszőzök, és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

A Dakini "térben táncolót" jelent. A Dakinik elindultak a spiritualitás és az önismeret útján, érintésükkel, szeretetükkel segítenek, gyógyítanak, azonban még nem szellemi és spirituális vezetők, és még kevesebb tapasztalatuk van a tantra masszázs terén is. Ők képviselik a nőiességet, a női pozitív minőségeket, és a gondoskodás legmagasabb szintjét. Érintésük kellemes, lágy és szeretetteli. Legjobb tudásuk szerint masszíroznak és hivatásukként tekintenek a Tantra Masszázs általi gyógyító energiák életre keltésére.

A Kamadeva Masszőrei képzett férfiak, akik a spiritualitás, és az önismeret útján járnak. Tudatosan élnek, és a legjobb tudásuk szerint kívánják szolgálni a bizalmukba fogadó hölgyeket.

Nara - Papnő

A “de-armoring”, úgynevezett pánceltalanítás egy olyan automatikus vagyis testközpontú technika, ami lehetővé teszi hogy újra kapcsolódhass a tested belső bölcsességével. Ez egy biztonságos tér, amennyire csak lehet, hogy szeretetteljes figyelemben töltődhess, transzformálódhass, megújulhass. A testünkben lévő szakrális helyek mágikus erővel bírnak, légyünk akár női, akár férfi testben. Nők számára a Jóni “páncéltalanítasának” folyamata segít az esetleg érzéketlen területeket újraérzékenyíteni, kifejezésre jutttatni mélyen megbúvó érzelmeket és képessé tehet minket arra hogy visszatérhessünk a természetesen vad és gyönyörteljes állapotunkhoz. Férfiak számára is tartok testen belüli folyamatokat amik hozzásegítenek a szégyenen túli erőnk megismeréséhez valamint a feminin minőségeink fejlesztéséhez - javíthva a női nemmel való kapcsolatunkon is. Nem mellesleg gyönyöruű folyamatok. A Lingammal akkor dolgozunk ha múltbéli eseményeket szeretnénk felülírni, összhangba hozni magunkkal illetve szeretnénk optimalizálni a testünk energiaáramlását. Várom hogy kísérhesselek ezen az úton!

Logo 3

Amina - Tantrika

Szabadság, érzékiség, profizmus. Dakiniként az a küldetésem, hogy hatékonyan segítsek az öröm megélésében, az érintés útján történő energetikai blokkok feloldásában. Szívesen alkalmazom a tantra masszázst, hogy enyhítsem a stresszt, a hétköznapi problémák terheit, és hogy megtapasztalhasd ennek a különleges masszázsnak a valódi előnyeit. Tapasztalt és képzett masszőz vagyok, ezért biztonságos és hatékony kezelést végzek, és igyekszem megnyugtató atmoszférát, figyelő jelenlétet teremteni a pihenésed alatt. Szeretettel várlak, ha te is szeretnél egy kicsit feltöltődni, ellazulni, és magad mögött hagyni a hétköznap stresszeit!

Logo 3

Sati - Papnő

HSati

Több éve használom az érintés gyógyító erejét, mert hiszem, hogy egy szeretetteljes érintés sokkal többet adhat egyetlen szónál. Az érintés amellett, hogy szeretet közvetít nem csak energetizál, hanem megnyitja a szívet is. A tantrikus manuál terápia alatt kizárhatod a külvilágot, és befelé fordulva kapcsolódhatsz valódi önmagaddal. Megélheted a harmóniát, a nyugalmat, az örömöt, és töltődhetsz. Gondoskodásom, kedvességem és odafigyelésem biztosan hozzájárul a feltöltődésedhez! Szeretettel várlak a Kamadeva Szentélyben, ha te is hátra hagynád egy kicsit a város zaját!

Logo 3

Bondie - Dakini

xr:d:DAFPm95Ky_Y:61,j:5553363266874960195,t:24041507

“Az érintésnek gyógyító ereje van!”-tartja a mondás és mennyire igaz! Az érintésen keresztül a kozmikus energiát is átadom Neked, amely már önmagában is különleges és egyedi. A masszázsnak és az érintésnek köszönhetően megváltozhatnak a hétköznapjaid, hiszen stresszmentessé válhatsz és feltöltődhetsz pozitív energiával. A spiritualitás folyamatosan jelen van az életemben, annak ellenére, hogy még csak kezdő tantrika vagyok. Hiszem és folyamatosan tapasztalom, hogy a tantra masszázs több egy egyszerű masszázsnál. Számomra olyan, mintha egy különleges földön túli világba érkeznék, ahol kiteljesedhetek, megélhetem a lelki békém és kapcsolódhatok valódi önmagamhoz. Mindent megteszem annak érdekében, hogy ezt a különleges érzést Neked is átadjam!

Logo 3

Dhian - Tantrika

Utazásra hívlak a masszázsommal, amely során mindketten arra a helyre érkezünk önmagunkban, ahol természetesen, szégyen, összehúzódás és álarcok nélkül lehetünk önmagunk. Itt érintésben és törődésben élhetjük meg az önátadást önmagunk és a másik érzékelésében. Ebben a térben, mint egy lágyan hullámzó meleg óceánban ellazulhatsz és feloldódhatsz. Megérezheted önmagad, a szíved mélységét, csendjét, a tested szent örömét és élvezetét. Én is ott vagyok veled, és minden figyelmemet neked szentelve adom át a feltétel nélküli, szeretettel teli jelenlét érintését. Ebben a jelenlétben lehetőségünk van átélni, hogy a kapcsolódás új dimenziókat nyisson meg önmagunk érzékelésében, érzelmeinkben és az életben. Biztonságban vagyunk, felszabadulhatunk, és egyszerűen önmagunk lehetünk…és ennek gyógyító ereje van. A kettőnk között megjelenő térben utat engedhetsz testednek a felpezsdülésre, szenvedélyre, elnyugvásra, felszabadulásra. Lelked pedig az érintéssel, a számodra megjelenő érzéssel együtt hullámzik. Megengedheted, hogy ezek az energiák és élmények szabadon áramoljanak benned, így a masszázs végére megújulva, egy letisztultabb, mélyebb, teljesebb állapotban ébredhetsz önmagadra. Szeretettel várlak!

Logo 3

Valéria (Jaya) - Főpapnő

Természetes állapotunk, hogy az élet áramlásának bőség állapotában legyünk, hogy nyitottsággal fogadjuk mindazt, amit az öröm, az önelfogadás és szeretet kínál nekünk. Amikor az érzékszerveinken keresztül a testünkhöz kapcsolódunk, úgy döntünk, hogy bekapcsolódunk a létfontosságú életerő-energiába. Ekkor megélhetjük, hogy kreatívabbak vagyunk, és teljes összhangban vagyunk magunkkal és másokkal is. Tapasztalataim és tudásom alapján arra törekszem, hogy te is megéld ezt az állapotot.

Testünk a templomunk, ezért érdemes rá vigyáznunk, és megadni neki mindazt, ami számára fontos. Ha a testünkben és a tudattalanban energetikai elakadás vagy blokk van, akkor nem tudjuk megélni az örömöt, a boldogságot, és a kiteljesedést. Ahhoz, hogy azt az életet élhessük, amire vágyunk, megéljük az örömöt és a boldogságot, jó, ha szembenézünk a blokkjainkkal és feloldjuk azokat. Ehhez kiváló technika a tantra masszázs. .

A Tantra masszázs egy kellemes önismereti eszköz is lehet a belső konfliktus, a lelki problémák megoldására, az eredeti okok feltárására, és az öngyógyulásra. Emellett a szeretetteljes érintés, a feltétel nélküli gondoskodás, figyelem és odaadás gyógyíthatja a lelki fájdalmakat.

Tantrikus masszázsom egyedi, mert magában foglalja az egyéb világi kultúrák spirituális gyakorlatait is. Célom a gyógyítás, aminek az egyik eszköze lehet az érintés. A masszázs alatt arra törekszem, hogy felébresszük és gyógyító energiává transzformáljuk a szexuális energiát, ami maga az életenergia. Várlak szeretettel!

Viktória - Papnő

Számomra a tantra a lélek tánca, ahogy két lélek energiája összefonódik, és hatására megnyílik a szív. Gyógyul, ami sérült vagy mély sebet hagyott, és a végén teljesen elillan a fájdalom. Bőrünk egy csodálatos érzékszerv. Az érintés által felolvad, és megszűnteti a vékony határvonalat a fizikai test és a lélek között. A lassú, lágy és dinamikus érintések hatására olyan térbe kerülhetsz, ahol nincs talmi, csak az őszinte, ítélkezés mentes, gyógyító közeg. Egy éteri hely, melyen keresztül betekintést nyerhetsz belső világod és valódiságod legmélyebb bugyraiba. Ebbe a közösen teremtett térbe várlak nagy szeretettel!

Logo 3

Kinga (Amrita) - Papnő

xr:d:DAFPm95Ky_Y:63,j:7144259832336966284,t:24041507

Minden mozdulatom meditációmból építkezik, és tele van a legnagyobb szeretettel irántad. Figyelek minden rezdülésedre, veled áramlok, lélegzem és táncolok.  Masszázsom alatt megtanulhatsz befogadásban, mégis tökéletes tudatosságban lenni, és ellazulva használni gyógyító energiáidat. Egyszerre érezheted, hogy jelen vagy az erődben, és egyszerre tudsz lágyan folydogálni. Érintéseim és útmutatásaim által biztonságos támpontokat tudok adni ezen az úton, a több évtizedes tantrikus és multiorgazmusos tapasztalataim alapján.  Jöhetsz terápiás céllal, de jöhetsz csupán egyet pihenni és feltöltődni is, miközben élvezed teremtő energiáidnak tested minden szegletébe eljutó bizsergését. Ha szeretnél tovább haladni az úton, további gyakorlatokat is adhatok, és akár az érintések varázslatára is megtaníthatlak.  Kezeim között biztonságosan lovagolhatsz érzékeid hullámain, miközben a békét, s a csendet hallgatod. Várlak sok szeretettel egyénileg vagy pároddal.

Logo 3

Durga - Tantrika

Az érintésnek gyógyító ereje van. Amikor érintünk, akkor a szívet érintjük, ezáltal közelebb tudunk kerülni saját érzelmeinkhez. Az érintéssel kifejezhetjük a szeretetünket, a gondoskodásunkat, a figyelmünket, ami gyógyítóan hat a lélekre. A tantra masszázs, egy lassú, finom érintéseken alapuló teljes testes kezelés, amelynek a célja a lélek gyógyítása, az energia áramoltatása, és a valós önmagunkkal való találkozás. Érintésem közben ellazulhatsz, befelé fordulhatsz, megélheted, hogy szeretve vagy, és figyelnek rád. Masszázs közben áramoltatjuk az energiát, amit aztán a szakrális csakrába összegyűjtünk, és onnan a szívtérbe, a szívcsakrába irányítunk, hogy ott kifejtse jótékony és gyógyító hatásait. Szeretettel várlak!

Logo 3

Myra - Tantrika

Hívlak, hogy egy nyugodt és harmonikus környezetben elengedd magad, átadd magad a folyamatnak, megtapasztald az áramlást, és megéld önmagad, az örömöt, a boldogságot. Érzékeny, pihentető és intuitív érintésemmel úgy adok, hogy közben figyelem a tested válaszait és együttműködöm vele. Velem önmagad lehetsz, gondoskodóan figyelek rád, lehetőség szerint oldjuk a blokkokat, felébresztjük az energiákat, megtaláljuk az örömforrást, és a legjobb tudásommal szolgálom a gyógyulásod. Szeretettel várlak!

Logo 3

Dávid - Masszőr

Úgy gondolom, jogod van az örömhöz, az élvezethez, a szabadsághoz és a boldogsághoz. Szenvedélyem, hogy megtemetem azt a teret, ahol nyugodtnak érezheted magad, és szeretetet vesz körül. Az életet felfedező és kalandos utazásnak tekintem, és örömöt okoz számomra, ha általam te is megtapasztalhatod az élvezet hullámait és árnyalatait. Ha együtt dolgozunk megnyílhat előtted egy új világ, a beteljesülés, az öröm elhatalmasodó kapuja, mert hiszem, hogyha örömben találkozunk, akkor minden láthatóvá válik.

Logo 3

Csabi - Masszőr

Tantrikus masszázsomat a nők autentikus gyógyító bodywork-jének szentelem. Az érintés által felfedezheted valódi önmagad, és megismerheted tested titkait is. Közelebb kerülhetsz az érzelmeidhez, és akár fel is oldhatod a tudattalan tartalmában lévő blokkjaidat is. Megszabadulhatsz a szégyentől, gátlásaidtól, a traumáktól, és magasabb minőségbe emelheted szexuális energiádat. Ha megnyílik a szív, akkor képes leszel a befogadásra, az öröm és a boldogság megélésére. Megismerheted saját szexualitásod, beteljesítheted önmagad. A tantra masszázs egy irányított élményt és gyógyítást kínál a testnek, az elmének és a léleknek. Ennek köszönhetően elmélyedhetsz önmagadban, és megindulhatnak az öngyógyító folyamataid is.

Logo 3

Roland - Masszőr

Sok nő számára nem is a szexualitás megélése lehet kihívás, hanem annak a magasabb szintre emelése és fejlesztése. Küldetésem, hogy segítsem a hölgyeket azon az úton, ahol felfedezhetik valódi önmagukat, a szexualitásukat, és akár növelhetik önbizalmukat is. A tantrikus masszázs egy egész testet érintő manuálterápia, egy gyönyörű vezetett utazás, ami által felfedezheted a saját szexuális energiáidat, szexualitásodat, az igaz valóságot, kapcsolatba léphetsz az abszolúttal, és gyógyulást kaphatsz általa. Erre a csodás utazásra invitállak.

Logo 3

Szobák

Deeksha

A Deeksha szanszkrit eredetű szó, jelentése; Istentől érkező áldás, felszentelés. Olyan áldás és isteni energia, amely hozzásegít a megvilágosodáshoz, az abszolút harmóniához, a teljesség megéléséhez. Általa olyan érzékek szabadulhatnak fel, amelyek lehetővé teszik, hogy átéljük az Univerzum tiszta energiájának teljességét. Ez az öröm, a végtelen nyugalom, az elégedettség, tisztaság, a boldogság, az egység érzés, és a szeretet.

Anahata

Anahata a szívcsakra szanszkrit elnevezése. Anahata a lélek kapuja, amely legbensőbb énünket segíti, hogy átjárjon a fizikai és a szellemi sík energiái között. Ez a csakra az érzések és érzelmek központja, amely képes az Isteni szeretet közvetíteni, valamint kívánság beteljesítő ereje is van. A szeretet a legnagyobb gyógyító energia, és a legfontosabb dolog a világon. Ha szeretve vagyunk, akkor boldogok, sikeresek, motiváltak és sikeresek vagyunk.

Kama

Kama jelentése vágy, érzékiség, szenvedély, szerelem. A Szentély neve is Kamadevaról, a szerelem Istenéről kapta a nevét. Kama az érzékek szférája, azonban az érzékek nem csak biológiai szempontból fontosak az ember számára, hanem érzelmileg is. Az emberiség bérmennyire is racionálisnak tűnik, mégis inkább érzelmi lények vagyunk, hiszen a szeretet és a szerelem mindent képes legyőzni.