Programok

w1crrr

Tantra És Lingam Masszázs Tanfolyam Hölgyeknek - 2023. Október 14-15 (Szombat-Vasárnap) 10.00-19.00

P4

A tantra masszázs az érintés talán legmagasztosabb és leginkább szeretettel teli formája. Ilyenkor nem csak érintünk, hanem gyógyítunk is. Fókuszunk, figyelmünk a partneren van, odaadóak vagyunk, minőségi időt töltünk együtt, bizalmat építünk, közelebb kerülünk egymáshoz, megéljük az intimitást, és nem utolsó sorban áramoltjuk az energiát, ami elindíthatja az öngyógyítás folyamatát is.

A tanfolyam célja, hogy hazavihesd a szeretet egy rendkívüli formáját, hogy megtanuld áramoltatni és transzformálni az energiát, hogy meglepd párod egy különleges élménnyel, és hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

A tanfolyamon beszélgetünk a tantráról, hogy mi is ez valójában, mi a célja, és hogyan lehet hasznos számunkra. Előtérbe helyezzük a női minőségeinket, és meditáció útján helyreállítjuk azokat a minőségeket és szerepeket, amelyek esetleg elvesztek belőlünk. Oldunk a gátlásra, a szégyenre, és minden olyan negatív érzelemre, tulajdonságra, ami már nem szolgál minket. Ezt követően teret engedünk a misztériumnak, és elkezdjük a tantra masszázs megismerését.

Mindkét nap egy magmegtartó férfi modell segítségével bemutatjuk a mozdulatokat, az energia áramoltatást és felhúzását, és akár a teljes testes orgazmus megélését a tantra masszázs által. Ezt követően egy szemléltető eszköz segítségével gyakoroljuk a Lingam masszázst, és egymáson fogjuk gyakorolni magát a tantra masszázst.

Másnap, amikor már megfelelően tudjuk áramoltatni az energiát, akkor lehetőségünk lesz egy kicsit jobban elmélyedni a további folyamatokban, amik még közelebb vihetnek az egész testes orgazmus adásának elsajátításában.

A tantra sokkal összetettebb, mint gondolnánk, és sokkal inkább alkímiáról szól, mintsem a szexualitásról. Éppen ezért a második napon kicsit többet foglalkozunk magával az autentikus tantrával, és annak gyakorlataival. Ezen a napon kiegészítjük az előző nap tanultakat, új fogásokat ismerhetünk meg, megtanuljuk megnyitni a testben lévő csatornákat (nádikat), megtanuljuk energetizálni a lingamot, és keretbe foglaljuk az energiaáramoltatást.

A kétnapos program izgalmas, sejtelmes, titkokat feltáró, misztikus és közben mégis nyílt és tabuk nélküli.

Sok szeretettel várlak, ha érzed a hívást, és részt vennél egy olyan csodában, amit talán minden nőnek érdemes lenne hazavinnie és megtapasztalnia. A tanfolyamot Tari Valeria tartja.

Jelentkezés a tanfolyamra: kamavedatemple@gmail.com. A tanfolyam ára: 80.000Ft/fő.

Tantra És Lingam/Yoni Masszázs Tanfolyam Pároknak - 2023. Október 24-26 (Kedd-Csütörtök) 10.00-17.30

P1

A tantra masszázs az intimitás talán legmélyebb formája. Az érintésen keresztül a szívet és a lelket érintjük, összekapcsolódnak az energiáink, és megélhetjük az egységélményt. A tantra masszázs során adhatunk, felfedezhetjük a partnerünket, és éber jelenléttel figyelhetjük a másik testének a reakcióit az általunk adott érintésre. Ezáltal felismerhetjük, hogy mi esik jól a másiknak, mivel tudunk neki örömet szerezni, és melyek azok a mozdulatok, amelyek örömöt okoznak. Teljes figyelmünket a partnerre szegezzük, ezáltal minőségi időt adhatunk neki, és elvihetjük egy csodálatos helyre, ahol találkozhat a legmélyebb érzéseivel és valódi önmagával.

1. Nap: Beszélgetünk az eredeti tantráról, a bal-kezes tantrikus hagyományokról, és a neo-tantráról. Vezetett meditáció segítségével elengedhetjük a blokkokat, és azt, ami készen áll az elengedésre. Beszélgetünk a csakrákról, a nádikról, és azok jelentőségéről. Csinálunk jobb-kezes tantra gyakorlatokat, hogy lecsitítsuk az elmét, és feltöltjük a csakráinkat is. Egy férfi modell segítségével bemutatjuk a Tantra és Lingam masszázst, majd egy női modell segítségével a Tantra és Yóni masszázst.

2. Nap: A reggelt önismerettel kezdjük. Az előző nap jobb-kezes tantra gyakorlatokat ezen a napon is jól begyakoroljuk. Beszélgetünk a saját Yonikkal és Lingamunkkal, majd egy vezetett meditáció segítségével oldjuk a rajtuk lévő blokkokat, traumákat. Megtanuljuk a rituálét, és a tantra masszázs alapját az energetizálást, és az energia áramoltatást, amit egymáson fogtok gyakorolni.

3. Nap: A jobbkezes gyakorlatokkal kezdjük, és az egész napot egymáson való gyakorlással töltjük. Megtanuljuk a kiegészítő masszázstechnikákat, a Lingam és Yoni masszázst, és összekötjük az egészet az előző napokban tanultakkal, így elsajátítva a teljes tantra és Lingam/Yoni masszázst. Záró körrel zárjuk a nap végét.

FIGYELEM! A programot csak olyan pároknak ajánljuk, ahol MINDKÉT fél elfogadja és beleegyezik abba, hogy vállalja a meztelen jelenlétet a masszázsok alatt, valamint nem zavarja más meztelen testének a látványa sem. Fontos számunkra a diszkréció, a másik tisztelete, és a méltó, senkit nem sértő magatartás! Mindenki csak a saját partnerével gyakorolhat, párcserére nincs lehetőség! Kizárólag a masszázs elsajátítására, annak a saját partneren történő gyakorlására, és a saját partnerünk felfedezésére szorítkozunk, egyéb szexuális tevékenységre, ismerkedésre nincs lehetőség!

A tanfolyam díja: 160.000Ft/pár/3 nap. A tanfolyamot Tari Valeria tartja. Minimum létszám: 3 pár (6 fő) maximum létszám: 6 pár (12 fő)

Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com

Szexuális Alkímia - Tantrikus És Taoista Módszerekkel, Kama-Sutra és Ananga-Ranga Adaptációkkal (2,5 Napos) - 2023. November 10 -11 -12. (Péntek - Vasárnap) 10.00-18.00

In6

A tantrikus párkapcsolatok alapja az intimitás, és annak megélése. Célja pedig, hogy találkozzunk és egységben legyünk valódi önmagunkkal, valaki más közelében. Ha tantrikus párkapcsolatban szeretnénk élni, akkor elengedhetetlen, hogy bevonjuk a tudatosságot a hétköznapokba is. Ebben az esetben a tantra nem csak a hálószobában kap főszerepet, hanem alkimistaként és a tudat tágítójaként a hétköznapokban is jelen lesz.

A tantrikus szexualitás egy olyan módszer, amely összeköti az elmét és a testet. A szexuális energia mozgatásával és transzformálásával dolgozik. Célja, hogy a szexuális energiát magasabb tartományokba emelje, és ennek eredményeként kifejtse jótékony és gyógyító hatásait. Amikor az energia felfelé emelkedik, akkor elindul az alkímia folyamata is. Az energia minősége változik, a nehéz, negatív energiák könnyed, pozitív energiákká alakulnak, amik jelentősen hatnak a hétköznapjainkra is. Elindul a fejlődés, a tudatalatti blokkok oldása, és az öngyógyítás folyamata is.

A tanfolyamon beszélünk a tantráról, mint alkímiáról, és mint energia tudományáról. Olyan titkos tanítások is a felszínre kerülnek, amik nagyban hozzájárulnak a test orgazmikus készségeinek feltárásában, elsajátításában.

A tanfolyamon megtanuljuk, hogy mi a tantra, mi a Kama-Sutra, mi a különbség a kettő között. Megismerjük a tantra princípiumokat, a Tao módszerével a szexuális energia felhúzását, valamint azt, hogy mitől lesz egy párkapcsolat tantrikus. Rálátást kaphatunk arra, hogyan valósítsuk meg a tantrikus párkapcsolatot, mik a női illetve férfi szerepek, hogyan támogassuk egymást. Megtanuljuk az energiaáramoltatást, az energia felhúzását, a tantrikus szeretkezés rituáléját, valamint azokat a pózokat, amik által tantrikussá tesszük magát az összeolvadást is. Megtudjuk, hogyan használjuk a tudatunkat az együttlét közben.

A tanfolyam pénteken 17.00 órától 21.00 óráig tart, szombaton a hölgyeknek 10.00-14.00-ig, az uraknak 15.00-19.00-ig, vasárnap pedig mindenkinek 10.00-18.00 óráig. A tanfolyam ára 80.000Ft/fő. Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com. Az aktuális tanfolyam időponttal kapcsolatban kérlek, hogy a programok menüpont alatt informálódj.